• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Rikaste TOPi võitis Hillar Teder

  Mullu Rikaste TOPi võitnud Hillar Teder troonib samal kohal ka tänavu.

  Tederile on edu toonud lääne asemel itta vaatamine. Valdav osa tema varast asub Ukrainas, kus Tederi asutatud ettevõte Arricano Trading arendab viit ostumekat. Muuhulgas kuulub ettevõttele Kiievi kõige suurem kaubamaja.
  Rikaste TOPi teisel kohal on transiidiärimees Oleg Ossinovski. Talle kuuluv Skinest Grupp teenis mullu 24 miljonit eurot kasumit, eelmise aasta lõpu seisuga oli Skinest Grupil osalus 35 ettevõttes, mis tegutsevad Eestis, Rootsis, Venemaal, Ukrainas, Lätis, Gruusias, Leedus ja Poolas.
  Rikkusepjedestaali kolmandale astmele tõusis BLRT Grupi juht ja omanik Fjodor Berman, seda vaatamata sellele, et viimased aastad pole talle olnud kõige paremad. Eesti võimsaimas tööstuskontsernis on omanikud tülli pööranud ja algatatud mitu kohtuasja.
  Rikaste TOPi täisversiooni saab tellida siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.