Ave Lepik • 1. oktoober 2012 kell 9:55

Sampos vahetusid divisjonijuhid

Tänasest asus Sampo Pangas seni personaal- ja jaepanganduse divisjoni juhtinud Tõnu Vanajuur juhtima ettevõtete panganduse divisjoni. Ettevõtete panganduse divisjoni senine juht Marek Zacek lahkus pangast isiklikel põhjustel.

Struktuurimuudatuse tulemusena on Sampos klientide otsene teenindus jagatud varasema kahe divisjoni asemel kolme divisjoni.

Personaal- ja jaepanganduse divisjon jagati jaepanganduse ning privaat- ja välispanganduse divisjoniks, mida juhivad vastavalt Helen Lulla ning Juri Kidjajev. Mõlemad on oma valdkonnas aastaid edukaid tulemusi näidanud, Helen Lulla on juhtinud Sampo Panga esinduste tööd ning Juri Kidjajev privaat- ja välispanganduse osakonda.

Uue struktuuriga on pangal senisest veelgi parem teenindada oma kolme tähtsaimat kliendisegmenti: ettevõtteid, lojaalsusprogrammiga liitunud erakliente ning varakaid siseriiklikke ja väliskliente.

 

Hetkel kuum