• Jaga lugu:

  Ülo Pärnits: varamaks ühiskonnale kasulik

  Suurärimees Ülo Pärnitsa sõnul võib varamaks ühiskonnale kasulikuks osutuda.

  “Mida see majanduslikult mõjutab – meil on Eestis üpris palju vara, mida inimesed hoiavad, aga mis ei tooda midagi - tühi maa, korterid. Kui see vara maksustada, siis see sunnib inimesi seda ära müüma ja ostab see, kes oskab selle vara panna tootma. Selles suhtes on see üpris kasulik kogu ühsikonnale,” kommenteeris Pärnits OECD ideed kehtestada Eestis varamaks.
  “Muidugi peaksin ma ütlema, et olen vastu. Tuleb palju maksta. Aga see on riigi, ühiskonna ja parlamendi otsustada, mida nad maksustavad ja mida mitte,” selgitas Pärnits. “Et nad saaks need kulud ära katta, mida ühiskonnas on vaja ära katta.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Personalijuht: ainult kaugtöö toob negatiivsed tagajärjed
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
See, et valdav osa ettevõtetest tuli kriisi ajal kaugtöö režiimiga edukalt toime, ei tähenda, et see ongi ideaalne töömuster, pigem soovitan kaug- ja kontoritööd kombineerivaid hübriidlahendusi, kirjutab kaugtöö tegija märgise pälvinud Finestmedia personalijuht Pille-Riin Pillav.
Euroopa aktsiaturud tõusid uue rekordini
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Börsifirmade tugevad tulemused aitasid viia Euroopa aktsiaturud uute rekorditeni, vahendab Reuters.
Rootsist ähvardab tsemendikriis
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Rootsit ähvardab tsemendikriis ja halvimal juhul mõjutab see 170 000 inimese töökohti, kirjutab Kauppalehti.
Kantsler Priskel tuleb ametist lahkuda
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.
Nädal pärast peaministri mõista andmist, et sotsiaalministeeriumi juhtkonnas tuleb teha muutusi, teatasid ministeeriumi ministrid, et lahkuda tuleb kantsleril.