• Jaga lugu:

  Krugman: USA, Euroopa pole kriisi lõpu lähedalgi

  USA ja Euroopa Liit pole kaugeltki finantskriisi lõpule lähedal ja Saksamaa juhitud kasinuse pingutused võivad viia 1930-ndate stiilis depressioonini.

  Viis aastat kriisi ja USA vajab järgmist majanduse stimuleerimise raundi ning Föderaalreservi ametnikud peaksid tegema kõik endast võimaliku, et aidata taastumist. Samal ajal vajab Euroopa rahaliitu, et oma ainsamat valuutat päästa. Need olid väljavõtted Krugmani tänasest kõnest Belgradis.
  “Euroopa peab mõistma, et kokkuhoiul on piirid ja liigne kokkuhoid ei tee muud kui viib ühiskonna kokkukukkumise ääre peale,” ütles Princetoni Ülikooli professor Krugman. Ta lisas: “Ükski riik ei saa majanduslikult õitseda, kuni Saksamaa ja Euroopa Keskpank otsustavad, et liiga palju valu on tekitatud.”
  Krugmani arvates peab Euroopa viivitamatult maandama finantsriske maksevõimeraskustega riikides ja stabiliseerima nende riikide laenuhinda, olles ise viimane laenaja ehk nende riikide võlakirjade ostja. Ja see juba omatmoodi toimubki.
  Krugman arvas, et euro päästetakse 60% tõenäosusega.
  Autor: Teele Liblik
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Kas osta või rentida?
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Ettevõtete vajadused muutuvad hoogsalt arenevas maailmas väga kiiresti ning viimasel aastal mõjutas seda lisaks ka koroonakriis. Ettevõtted pidid muutunud keskkonnale kiiresti reageerima ja tegema vajalikke muudatusi oma töökorralduses ning näiteks ka arvutipargi haldamine on osutunud paljude jaoks parajaks väljakutseks.
Tragöödia pani naise jätkama armastatu elutööd
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.
Triin Lille nimi ei vaja motoinimestele tutvustamist. Kõik, kellele ilmakuulus bränd Yamaha tuttav, teavad, et Maarjamaal kannab selle edu eest hoolt just tema. Valdkonda süvitsi sukeldus naine aga pärast suurt isiklikku kaotust ning tragöödiat.