• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Qatar Airways otsib Eestist stjuardesse

  Baltic Aviation Academy otsib lennufirma Qatar Airways nimel salongimeeskonna liikmeid. Esialgne valik tehakse Eestist, Lätist, Leedust ja Poolast pärit kandidaatide vahel 20.-21. oktoobril Vilniuses.

  Valitakse välja 100 osalejat, kes pääsevad lõppvooru, mille viib läbi lennufirma 28. oktoobril Vilniuses. Lennufirma pakub salongimeeskonna liikmetele kolmeaastast tähtajatut lepingut. Ametikohad asuvad Dohas, Quataris.
  „Stjuardessitöös ei ole midagi pistmist üheksast viieni kestva rutiiniga. Iga päev toob uusi kogemusi – ühel päeval võite hommikueinet võtta Pariisis, järgmisel päeval aga lõunastada juba Katmandus või Melbourne´is. Paneme kandidaatidele südamele aga seda, et lisaks paljude põnevate kohtade külastamisele ja huvitavate inimestega kohtumisele on tegemist ka väga vastutusrikka ja turvalisusele orienteeritud ning ka nõudliku ametikohaga. Tuleb arvestada ka sellega, et jõulud veedetakse lennukipilootide seltsis ja et pere asemel on lennuki meeskond“, kommenteeris Jurgita Baleviciene, endine vanemstjuardess ja praegune Baltic Aviation Academy kvaliteedijuht ja salongimeeskonna liikmete koolitusjuht.
  1994. aastal asutatud Qatar Airways on Quatari riiklik lennufirma. Viimased kaks aastat on lennufirma saanud Skytraxi aasta lennufirma tiitli ja seitse aastat järjest parima Lähis-Ida lennufirma tiitli. Alates 2004. aastast on tal Skytraxi viis tärni. Muude hiljuti saadud auhindade hulka kuulub Business Traveler USA parima rahvusvahelise ja kommertslennufirma tiitel aastal 2011.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi