• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Daisy Järva: me tahame kvaliteetseid turiste, mitte seksiteenuse ostjaid

  Eilsel rahvusvahelise inimkaubandusvastase võitluse päeval Tallinnas peetud kodanike foorumil leidsid ettevõtjad, et inimeste ostust-müügist tööstuse tegemine on Eesti majandusele kahjulik.

  „Selleks et Eestit müüa ja tooteid müüa, on vaja positiivset imagot. Seda me ei saavuta inimkaubandusele, vargustele, narkomaania levimisele kaasa aidates – nii me toetame ainult organiseeritud kuritegevust,” vahendab Eesti Päevaleht turismifirmade liidu esimehe Daisy Järva sõnu. „Me tahame saada siia raha, teenuste ostjaid, aga mitte Eesti inimeste ostjaid.”
  Meie kuvand on alles kujunemas, rõhutas Järva. "Ja kui siis meile midagigi negatiivset külge tuleb, näiteks kuritegevus ja prostitutsioon, siis see kõik määrib seda ja hakkab võimenduma," ütles Järva. "Näiteks Rootsi pressis me ületame uudiskünnist enamasti vaid mõrvade või prostitutsiooniga seoses. Turismitööstuses piisab ühest-kahest intsidendist ja võtab tükk aega, et sellest märgist lahti saada. Me tahame siia kvaliteetseid turiste, mitte inimesi, kes selliseid teenuseid ostavad.”
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Norra tegi otsa lahti - intressimäärad hakkavad tõusma
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Norra keskpank tegi esimesena sammu ülilõdva finantspoliitika karmistamiseks, tõstes baasintressimäärasid 0,25 protsendile. Mitu keskpanka on varsti Norrast eeskuju võtmas.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.