Marta Jaakson • 7. november 2012 kell 10:54

Ericssoni suurkoondamine Rootsis Eestit ei mõjuta

Ericsson teatas täna oma töötajatele Rootsis, et plaanib vähendada tegevust ja koondada hinnanguliselt 1550 töökohta. Rootsis tehtud koondamine ei mõjuta aga Eesti Ericssoni töötajaskonda, kinnitab ettevõte.

Ericssoni pressiesindaja Milla Nummenpää sõnul ei mõjuta Rootsis tehtavad  muudatused teisi üksusi. „Viimase paari aasta jooksul oleme pidevalt ajanud globaalseid energiatõhususe meetmeid kõigis piirkondades ja üksustes. Tänane teade iseloomustab osa sellest pidevast pingutusest. Tänased pingutused mõjutavad vaid töötajaid Rootsis,“ ütles Nummenpää.

Maailma suurim mobiilsidevõrkude tootja Ericsson teatas täna, et koondab Rootsis 1550 töökohta, mis vastab 8,7%-le firma palgalistest Rootsis.

Hetkel kuum