Ken Rohelaan • 7. november 2012 kell 18:09

USA lennufirmad tühistavad reise

Ühendriikide kirderannikule ilmaennustuste kohaselt saabuva talvetormi tõttu lükkasid United Continental ja American Airlines ajutiselt edasi alates täna õhtust suure osa New Yorgi piirkonda saabuvaid ja sealt väljuvaid lende, vahendas Bloomberg.

FlightAware'i spetsialisti teatel on täna ja homme maha võetud üle 1500 riigisisese lennu. Kui tavaliselt kasutavad lennufirmad mõnda tormist kaugemalt minevat marsruuti, siis United Continental otsustas prognoositud ilmastikunähtuse tugevuse tõttu peatada suure osa teenindustundidest.

United Continentali sõnul rahvusvahelised kauglennuteenused ja reisid New Jersey Newarki lennujaamast teistesse lennujaamadesse jätkuvad, kuid teised tegevused peatatakse. Sama olukord on New Yorgi LaGuardia ja John F. Kennedy rahvusvahelises lennujaamas.

American Airlines ja tema regionaalne partner American Eagle lükkasid edasi 290 lendu, Delta Air Lines tühistas 150 lendu, US Airways Group 93 lendu, Southwest Airlines 46 lendu ja JetBlue Airways 16 lendu. Tulenevalt tormist võib veel tühistamisi lisanduda.

Hetkel kuum