• Jaga lugu:

  Eestlane asub juhtima õlleäri Soomes

  Servaali Balti ettevõtteid juhtinud Ertti Hermanson sai tänasest Servaali OY tegevdirektoriks. Ettevõte on juhtivaid alkohoolsete jookide maaletoojaid Soomes.

  Servaali Estonia OÜ tegevdirektorina töötanud Andres Laanisto asub juhtima kontserni õllemüüki Baltimaades ning vastutab uues ametis ekspordi eest.
  Servaali on turuliider imporditavate lahjade alkohoolsete jookide osas Soomes. Viimastel aastatel on tegevust laiendatud Balti riikidesse, kus edu on saavutatud kvaliteetõllede maaletoojana. "Seni valitses Eesti õlleturgu valdavalt mainstream-õllede segment, peamiselt kohalikud suurtootjad. Viimastel aastatel on sinna lisandunud ühelt poolt low-õllede segment, peamiselt odavad Ida-Euroopas valmistatud lager-tüüpi õlled, oma väga madalate hindadega jaemüügis. Teiselt poolt on tõusev müügitrend premium, super-premium ja special-õllede segment, mida võib täna leida väga heas valikus nii pubides, veini/õlle butiikides kui ka fine-dining restoranides. Selles tootesegmendis tegutseb Servaali," kirjeldas Hermanson.
  Uues ametis vastutab ta Servaali OY tegevdirektorina kontserni tegevuse eest nii Soomes kui Baltimaades.
  Servaali tooteportfelli kuuluvad premium-õlled, siidrid, veinid, lisaks veel kange alkohol, karastusjoogid ning mineraalveed. "Oleme teadvustanud väga selgelt , kes on premium-, super-premium ja special-õllede tarbijad ja suunanud oma tegevuse fookuse just selle sihtgrupile," viitas Hermanson ärilist edu toonud strateegiale.
  Ettevõttes töötab 31 müügi- ja turundusspetsialisti. Firma müügimahuks prognoositakse tänavu üle 16 miljoni liitri. Servaali tegutseb ka kõigis Balti riikides, eksporditurgudel ning Resta Servaali nime all HoReCa seadmete ja mööbli importijana.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.