Kristi Malmberg • 30. november 2012 kell 7:42

Mart Laar osaleb tänasel riigikogu istungil

Riigikogu IRL saadik Mart Laar liitub täna oma kolleegidega Toompeal, et osaleda täna toimuval täiendaval istungil, mis prognooside kohaselt kestab opositsiooni venitamistaktika tõttu läbi öö homme keskpäevani.

Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni esimees Kaia Iva kinnitas Delfile, et Mart Laar osaleb tänasel riigikogu täiendaval istungil. „Jah, vastab tõele,“ ütles Iva. „Meil on hea meel, et ta on täna tööl.“

Iva sõnul peab koalitsioon vaatama, et 51 liiget oleks Toompeal olemas vajadusel kogu öö. „Seda peame tagama koalitsioonipoliitikutega koos,“ rääkis Iva. „Me kindlasti arvestame inimeste personaalsete vajadustega ja tervisliku seisundiga.“

Endine kaitseminister Mart Laar on aktiivsest tööst pikalt eemal olnud pärast teda veebruaris tabanud insulti.

Hetkel kuum