21. detsember 2012 kell 10:35

Mahmastol: töötajad peavad firma plaanidega kursis olema

Tandemit Helen Mahmastol & Kuno Tehva teatakse nii üritusturunduses, meelelahutustööstuses, moemaastikul kui ka Nõmme Kalju jalgpalliklubi vedajatena. Kõigi nende ettevõtmiste puhul on väga tähtis kommunikatsioon, kirjutab kommunikatsiooniajakiri Kaja.

Helen Mahmastol tunnistab ajakirjale antud intervjuus, et kui suurüritustel on olulisem operatiivsus ja kiire reageerimine, siis Nõmme Kalju jalgpalliklubi ja klubi Privé puhul on tähtis kindla struktuuriga kommunikatsioon. “Paigas peab olema info liikumise võrgustik, et kõik teaksid, kelle käest ja mis kanaleid pidi nad infot vastu võtta ja jagada saavad.”

Samuti on Mahmastol veendunud, et töötajad peavad uuenduste ja plaanidega kursis olema. “Meile on oluline, et kõigis meiega seotud ettevõtetes oleks võimalikult avatud ja kahesuunaline kommunikatsioon, sest tihtipeale tuleb alluvatelt säravaid ideid ja olulisi tähelepanekuid.”

Loe intervjuud Helen Mahmastoliga edasi ajakirjast Kaja. Tellijad saavad ajakirja lugeda ka veebis: http://kaja.aripaev.ee

Autor: Kaire Uusen, Kristi Malmberg

Hetkel kuum