Indrek Kald • 15. jaanuar 2013 kell 14:40

Savisaar tänas Delfit oma uue raamatu reklaami eest

Tallinna linnapea Edgar Savisaar tänas oma uue raamatu esitlusel täna Delfit, kes on töötanud kui tõeline mainekujundaja ning raamatu tutvustamise entusiastlikult enda peale võtnud.

"Need kujundid, mida Delfi kasutab – "Müstilised seisukohad", "Salapärane fond" jne – tõmbavad lugema ja õhutavad kommentaare kirjutama," märkis linnapea Raepressi teatel.

Autori hinnangul on tegemist raamatuga, mille järele on nõudlus ja mida ühiskond on oodanud. "Kes ei usu, et ühiskonnaga on võimalik manipuleerida, peab lugema seda raamatut. See raamat näitab teid, kuidas Eesti saab olla edukas ning raamat on esimene osa pikemast seeriast," öeldakse raamatu eessõnas.

Savisaar kinnitas täna oma uue raamatu "Tõde Eestist. Esimene köide" esitlusel, et selle raamatu ilmumist on nii oodatud ja loodetud kui ka kardetud. "Halvim, mis võib tabada raamatut, on vaikus. Seda raamatut eelkajastuste hulga ja sisu järgi otsustades see saatus õnneks ei ohusta," lisas ta.

Eestis on Keskerakonna juhi sõnul tegevpoliitiku raamatu ilmumine küllaltki erakordne sündmus, eriti veel Eesti olevikku ja tulevikku käsitlevast poliitikast kirjutamine. "Kui te lähete raamatupoodi Londonis, Pariisis, Peterburis või ka Helsingis, siis seal on lademes värsket poliitikute loomingut," märkis ta. "Arvan, et Eesti poliitikud ilmselgelt alahindavad raamatuid," lisas Savisaar.

"2004. aastal ilmunud "Peaministrist" kujunes tõeline bestseller, mida muide ostetakse veel tänagi," kinnitas Savisaar. "Selle raamatu mõjujõud pole raugenud."

Hetkel kuum