Indrek Kald • 9. jaanuar 2013 kell 8:10

Savisaar esitleb teisipäeval uut raamatut

15. jaanuaril esitleb Keskerakonna juhist Tallinna linnapea Edgar Savisaar uut raamatut "Tõde Eestist", mis peaks näitama Eesti tegelikku palet.

"Raamatus sisaldub konkreetne sõnum nii Eesti kui ka rahvusvahelisele üldsusele. Sõnumi sisuks on tõde sellest, mis Eestis tegelikult toimub, mida on üritatud varjata ja maskeerida ning mille avaldamata jätmine on karuteene nii rahvusvahelisele üldsusele kui ka Eesti inimestele endile," tutvustab Apollo raamatupood eelolevat esitlust.

"Kes ei usu, et ühiskonnaga on võimalik manipuleerida, peab lugema seda raamatut. See raamat näitab teid, kuidas Eesti saab olla edukas," seisab 15. jaanuaril Solarise keskuses Apollo raamatupoes toimuva ürituse reklaamis.

Apollo raamatupoe teatel on Savisaare uudisteos esimene osa pikemast seeriast.

Mullu jaanuaris ütles kirjastaja Paavo Pettai Äripäevas, et Edgar Savisaar avaldab aprillis 2012 kaheköitelise raamatu "Tõde Eestist" esimese köite, mis ilmub inglise keeles korraga nii Tallinnas, Viinis kui ka Singapuris. Raamatu ilmumine aga viibis.

Suvel viitas Savisaar probleemidele kaitsepolitseiga. "Minu arvates askeldab kapo küllalt agarasti minu raamatu käsikirja ümber, kuigi see ju tema asi ei peaks olema. Kolli püütakse teha sellest, kuidas ja milliste rahadega selle raamatu ilmumist finantseeritakse," märkis Savisaar intervjuus linnavalitsuse väljaandele.

Hetkel kuum