Rainer Saad • 15. aprill 2013 kell 12:21

Elion ei välista e-raha Bitcoin kasutuselevõttu

Eesti kõige kauem tegutsenud telekommunikatsiooni ettevõte Elion Ettevõtted ASi sõnul ei ole nad planeerinud e-raha Bitcoini kasutuselevõttu, kuid tulevikus ei saa seda välistada.

„Infotehnoloogiliselt on bitimündid väga huvitav (raha) kontseptsioon või eksperiment. Aga kuna neil puudub Eestis hetkel laiem kasutatavus ning me pole uurinud kui palju võiks siinsete inimeste seas bitimüntide kasutajaid olla, siis me ei ole planeerinud hetkel ka nende kasutuselevõttu. Tulevikus seda ei välista kui süsteem areneb, kasutajaskond laieneb ja bitimündid muutuvad laialtlevinud, stabiilseks, seaduslikuks ja Eesti maksusüsteemiga sobituvaks maksevahendiks ning on selge, et tegemist ei ole nö mulliga. Hetkel selle teemaga me siiski ei tegele, ütles Elioni avalike suhete juht Annelis Rum.

Hetkel kuum