• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Erply: head pakkumist pole meile tehtud

  Veebipõhist majandustarkvara pakkuva Erply looja ning juhi Kristan Hiiemaa sõnul pole neile tehtud head ülevõtmispakkumist.

  "Igasuguseid jutte on olnud, aga sellist pakkumist, mis kvalifitseeruks päris pakkumisena, pole tehtud. Tegelikult, kõikide riskikapitalistide osalusega ettevõtete tulevik on paratamatult mingi tehing. Kas meid ostetakse ära, meie ostame ise kedagi ära või pannakse meid kellegagi kokku," rääkis ta LHV kliendiajakirjale Investeeri.
  Hiiemaa sõnul ei juhtu kindlasti seda, et nende meeskond ostetakse ära ning toode pannakse kinni. "Tahame valdkonnas edasi tegutseda. Kiiret raha me vastu ei võta," kinnitas ta. Võimaliku müügi korral ei jää Hiiemaa enda sõnul rantjee-elu nautima, sest pole sellist tüüpi inimene.
  Erply kontoreis Tallinnas, Londonis, New Yorgis, San Franciscos ja Sydneys töötab 40 inimest. "Maksame head palka, neil on võimalus töötada seal riigis, kus nad ise tahavad, enamik neist on ühel või teisel moel osanikud ning nende otsused ei mõjuta enam ühte-kahte klienti, vaid sadu tuhandeid," rääkis Hiiemaa.
  Tema sõnul ei tee Erply hetkel midagi superunikaalset, kuid püüdleb selle poole. "Täna pakume kliendile mehhanismi, millega lugeda raha kokku, meie homne eesmärk on luua tarkvara, mis aitab tal raha teenida. Tahame saavutada eesmärgi, kus kõik meie kliendid teeniksid rohkem kui teised," selgitas firma asutaja ning juht.
  Ettevõtte kliendibaas kasvab kuus keskmiselt 20%. Erply loodab tänavu saavutada 5-6 miljoni dollari suuruse käibe. Firma mullune kasum jäi miljoni dollari kanti.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Leedu keelas Linnamäel sealse Forum Cinemase ostu
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Apollo kinokontserni omanikul Margus Linnamäel ei lähe suurkonkurendi Forum Cinemase ostuga just kuigi hästi: Eestis tekkinud probleemide järel teatas ka Leedu, et selline koondumine ei lähe läbi.
Vanglaleival Hubert Hirve varju nähakse jätkuvalt restoraniäris
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.
Kohtu hinnangul on hoolimata aastaid kestnud eelvangistusest säilinud ettevõtja Hubert Hirve kontroll restoraniäris, mis hiljuti kesta vahetas.