Solaris Kino: Coca Cola plaza tegi hea pakkumise

Solaris Kino omanikfirma, Solaris Property Partners juhatuse liige Matti-Pekka Sävelkoski ütles, et müümise peamine põhjus oli hea pakkumine.

"Solarise keskuse omanike jaoks ei ole esmatähtis olla ise kinooperaator, vaid see, et keskuses asuv kino oleks kõrgel tasemel nii filmivaliku, tehnilise kvaliteedi kui teeninduse poolest," sõnas Sävelkoski. "Forum Cinemas on pikaaegsete kogemustega kinoettevõte ning nende puhul saame olla kindlad, et kino majandamine on heades kätes."

Küsimusele, kas Solaris Kino pidas veel kellegagi läbirääkimisi Sävelkoski ei soovinud avalikustada.

Tehingu jõustamisega mingeid suuri muutusi Sävelkoski sõnul kindlasti oodata ei ole. "Usutavasti kaasnevad kahe kino tööprotsesside ühtlustamisega väiksemat laadi sisemised muudatused töökorralduses, kuid klientide jaoks on tulemus sama - suurepärases asukohas kõrgetasemeline kinokeskus, kus näidatakse filmisõpradele laia valikut häid filme," märkis ta.

Forum Cinemas on huvitatud kinokeskuse Solaris Kino omandamisest. Osapooled kirjutasid täna alla omandi ülemineku ning kinoruumide pikaajalise rendi eellepingutele.

 

Hetkel kuum