Marta Jaakson • 15. oktoober 2013 kell 13:11

EVEA: musta rahasse tuleb suhtuda taunivalt

Eesti Väikeettevõtjate Assotsiatsiooni (EVEA) president Kersti Kracht taunib erakondade toetamist musta rahaga. 

„Must raha - mis tähtsust sellele on, kas ta on ettevõtluses või puudutab mingi maksuaugu tekitamist. Sellesse tuleb suhtuda ühte moodi. Mis on ebaseaduslik, see on ebaseaduslik ja sellesse tulebki suhtuda kui millessegi ebaseaduslikku. Ja loomulikult suhtuda taunivalt,“ kommenteeris Kracht.

Ta oli arvamusel, et kindlasti peaksid ettevõtted oma seisukoha ütlema, ent kindlasti on seda ka varasemalt tehtud.

Tänane Äripäeva juhtkiri leidis, et erakondade musta rahastamise eest kannab võrdselt parteidega vastutust see osa Eesti ettevõtjaskonnast, kelle taskust on tulnud erakondade kontorites „puhtaks pestud“ raha. 

 

Hetkel kuum