Rivo Sarapik • 17. oktoober 2013 kell 11:19

Kaupmeeste liit sai uue juhi

Kaubamaja juht Raul Puusepp võtab kaupmeeste liidu juhtimise teatepulga Kati Kusminilt üle.

Raul Puusepp selgitas, et liidu juhatus soovib senisest enam ja veelgi kõlavamalt oma seisukohti avaldada, et vältida nii riigis kui kohalikes omavalitsustes kaubandusse puutuvate otsuste tegemist, mil puuduvad põhjendused, uuringud ja riskide analüüs.

Kaupmeeste Liidu hiljuti valitud juhatus on kümneliikmeline ning sinna kuuluvad Kati Kusmin (OÜ Baltman), Jaanus Vihand (ETK), Jüri Ross (AS Infotark), Erkki Laugus (Kaubamaja AS), Erkki Erilaid (Maxima OÜ), Janne Lihavainen (Prisma Peremarket AS), Andres Järving (Selver AS), Kai Realo (Statoil Fuel & Retail Eesti AS), Raul Puusepp (Tallinna Kaubamaja AS) ning Marika Merilai.

Hetkel kuum