• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ettevõtte juht: üldehitusfirma praegusel turul iseseisvana edukam

  Üldehitusega tegeleva tütarettevõtte TREV-2 Ehituse maha müünud kontserni TREV-2 Grupi juhatuse esimehe Erki Mölderi sõnul ei näinud kontsern ette nii suuri kulusid üldehituse turuliidrite seas püsimiseks.

  „Turuliidrite hulka pürgimine ehk praeguste mahtude oluliselt kasvatamine nõuab nii ajalises kui rahalises mõttes äärmiselt mahukaid investeeringuid, seda me oma strateegias ette ei näinud. Samas on sellise keskmise suurusega eduka ettevõtte juhtimine ja kohandumisvõime praegusel nõudlikul üldehitusturul efektiivsem just iseseisvana,“ kommenteeris Mölder.
  „TREV-2 Ehituse OÜ on Eesti üldehituse turul end eduka ja konkurentsivõimelise keskmise suurusega ettevõtjana tõestanud. Seda olukorras, kus üldehituse segmendis on Eesti turul ühelt poolt äärmiselt intensiivne konkurents. Tänase seisuga moodustavad meie kogukäibest ligi 85 protsenti mitmesugused insenertehnilised rajatised - teed, tänavad ja kommunikatsioonid, sillad ja viaduktid, keskkonna- ja raudteeehitus ning eelnevatega seonduvad ehitus- ja hooldustööd. Kontserni tegevusstrateegia kinnitamisel kevadel langetasime põhimõttelise otsuse asetada fookus nendele, meie peamistele kompetentsidele,“ täpsustas ta.
   „Juhtkonnapoolne väljaost on selge tunnistus kontserni tasemel usaldusest juhtkonna vastu. Seetõttu võime ostu-müügi tehingut kindlasti nii kontserni kui TREV-2 Ehituse OÜ seisukohast pidada win-win-lahenduseks,“ ütles Mölder.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Eesti e-rahaturgu tabab paratamatult taaskäivitus
Kui Rahapesu Andmebüroo juhi ettepanek teha täielik krüptoturu taaskäivitus tuli laiemale investorite kogukonnale mõnevõrra ootamatult, siis tegelikult otsustati taaskäivitamine Euroopa Liidu koridorides ära juba aasta eest ja aeglane turupuhastus peaks algama kahe kuu jooksul.
Kui Rahapesu Andmebüroo juhi ettepanek teha täielik krüptoturu taaskäivitus tuli laiemale investorite kogukonnale mõnevõrra ootamatult, siis tegelikult otsustati taaskäivitamine Euroopa Liidu koridorides ära juba aasta eest ja aeglane turupuhastus peaks algama kahe kuu jooksul.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.