21. november 2013 kell 10:09

Ansip: Langil raske ministrina jätkata

 Peaminister Andrus Ansip ütles, et kultuuriminister Rein Langil on lihtne tulla toime süüdistustega valetamises, kuid kui jutt on usalduse kaotamisest, siis on jätkata keeruline.

"Arvan teadvat, millega see olukord ministri aspektist vaadatuna ilmselt lõpeb, aga mingeid otsuseid on praegu ennatlik küsida minu käest. Küllap tulevad need otsused õigel ajal," vahendas ERRi uudisteportaal Ansipi sõnu pressikonverentsil.

Ansip selgitas, et süüdistust valetamisest, mille vastu saab end kaitsta faktidega, on Langil lihtne tõrjuda. "Kui jutt käib usalduse kaotamisest, siis nende väidetega on Langil raske toime tulla. Neid tõrjuda on raske. Lang on ka ise öelnud, et on mõelnud päevi, kas on mõttekas jätkata ministriametis või mitte. Küllap Rein Lang otsuse ka langetab," ütles Ansip.

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum