• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mikser: Reform ei pääse Langi tagasikutsumisest

  Kuigi riigikogu jättis esialgu kultuuriminister Rein Langi ametisse, on Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Sven Mikseri kinnitusel selge, et kultuuriinimeste usalduse kaotanud minister ei saa pikalt oma postil jätkata.

  „Võimuliit, kus on nii palju Reformierakonna ning Isamaa ja Res Publica Liidu vahelisi pingeid, üritab hambad ristis valitsust koos hoida,“ kommenteeris Mikser tänast hääletust, kus opositsioonisaadikute kõrval toetas Langi tagandamist ka Andres Herkel IRLi fraktsioonist.
  „Aga pole kahtlustki, et kultuuriringkondade usalduse kaotanud kultuuriminister ei saa enam oma tööd edasi teha. Nii või teisiti on Reformierakond sunnitud Langi ohverdama. Mida varem see juhtub, seda parem. Loodame, et Reformierakond jõuab selle tõdemuseni juba oma laupäevasel volikogul,“ märkis Mikser.
  Sotsiaaldemokraadid on kindlal veendumusel, et järjekindlalt vassinud ja valetanud minister ei sobi Eesti valitsuse liikmeks.
   
  Autor: 1321-aripaev
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.