21. november 2013 kell 21:00

Fortumo laienes Indiasse

Mobiilimakseid pakkuv Eesti idufirma Fortumo laienes Indiasse. “Oleme Indias tegutsenud septembri keskpaigast. Täna avalikustasime ka India kontori kohaliku juhi nime,“ rääkis Fortumo kommunikatsioonijuht Mattias Liivak eile.

India kontorit hakkab juhtima indialane Sanjay Sinha, kes on üle kümne aasta samas valdkonnas töötanud. “Ta on näiteks töötanud Yahoos, kus suhtles mobiiloperaatoritega,” märkis Liivak. Juhi otsing võttis umbes kaks kuud ning kandideerijaid oli üle tuhande.

“Indias on kasutuses umbes 67 miljonit nutitelefoni ja kasvuprotsent on 50% aastas,” rääkis Liivak turu potentsiaalist. “Meie jaoks on seal palju lõpptarbijaid, kes ei saa krediitkaardiga maksta ja seal on ka palju start-up’e ja kohalikke tehnoloogiafirmasid, kes tahavad teenust kasutada nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel turul.”

Hetkel kuum