Rainer Saad • 21. november 2013 kell 6:51

Kobini kuldsed käerauad hääletusel

Täna, 21. novembril, toimub Ekspress Grupi aktsionäride erakorraline üldkoosolek, kus võetakse hääletusele Ekspressi juhatuse esimehe Gunnar Kobini kuldsed käerauad.

Ekspressi nõukogu ja juhatus teevad aktsionäridele ettepaneku kiita heaks juhatuse liikme aktsiaoptsiooni tingimused, mille raames on Kobinil õigus omandada ajavahemikus 01.01.2017- 31.03.2017 tasuta kuni 700 000 Ekspress Grupi aktsiat.

Optsiooni osas tehakse ettepanek, et Ekspress Grupp võib omandada aktsiad ühe tehinguga või osade kaupa börsilt või börsiväliselt ajavahemikul alates erakorralise üldkoosoleku otsuse avalikustamisest kuni 31.12.2016.

Ühe aktsia eest võib tasuda minimaalselt tehingu päeval börsil kujuneva hinna või börsivälisel omandamisel põhikirjas sätestatud aktsia nimiväärtuses ehk 0,60 eurot (kuuskümmend eurosenti) ning maksimaalselt tehingu päeval börsil kujuneva hinna või börsivälisel omandamisel maksimaalselt 1,35 eurot. Aktsiate eest tuleb tasuda varast, mis ületab aktsiakapitali ja reservkapitali. Aktsiad ei tohi olla koormatud kolmandate isikute õigustega.

Ekspressi üldkoosolek algab kell 12:00 ASi Ekspress Grupp asukohas, Tallinnas, Narva mnt 11E VI korrus.

Eile sulgus Ekspressi aktsia 1,16 eurol. See tähendab, et 700 000 aktsiat hind on 812 000 eurot.

 

Hetkel kuum