• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kobini kuldsed käerauad hääletusel

  Täna, 21. novembril, toimub Ekspress Grupi aktsionäride erakorraline üldkoosolek, kus võetakse hääletusele Ekspressi juhatuse esimehe Gunnar Kobini kuldsed käerauad.

  Ekspressi nõukogu ja juhatus teevad aktsionäridele ettepaneku kiita heaks juhatuse liikme aktsiaoptsiooni tingimused, mille raames on Kobinil õigus omandada ajavahemikus 01.01.2017- 31.03.2017 tasuta kuni 700 000 Ekspress Grupi aktsiat.
  Optsiooni osas tehakse ettepanek, et Ekspress Grupp võib omandada aktsiad ühe tehinguga või osade kaupa börsilt või börsiväliselt ajavahemikul alates erakorralise üldkoosoleku otsuse avalikustamisest kuni 31.12.2016.
  Ühe aktsia eest võib tasuda minimaalselt tehingu päeval börsil kujuneva hinna või börsivälisel omandamisel põhikirjas sätestatud aktsia nimiväärtuses ehk 0,60 eurot (kuuskümmend eurosenti) ning maksimaalselt tehingu päeval börsil kujuneva hinna või börsivälisel omandamisel maksimaalselt 1,35 eurot. Aktsiate eest tuleb tasuda varast, mis ületab aktsiakapitali ja reservkapitali. Aktsiad ei tohi olla koormatud kolmandate isikute õigustega.
  Ekspressi üldkoosolek algab kell 12:00 ASi Ekspress Grupp asukohas, Tallinnas, Narva mnt 11E VI korrus.
  Eile sulgus Ekspressi aktsia 1,16 eurol. See tähendab, et 700 000 aktsiat hind on 812 000 eurot.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.