• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ühineb kolm Balti advokaadibürood

  Eestis tegutseva advokaadi­bürooga Nordeus ühinesid ­Läti advokaadibüroo Adversus ja advokaadid Leedu büroost Pavlov & Mamontovas – edas­pidi tegutsetakse ühiselt kauba­märgi Fort all.

  Kolme büroo advokaadid on kõik suurte advokaadibüroode taustaga. Advokaadibüroo Nordeus loodi 2011. aastal, kui ­advokaadibüroost Tark Grunte Sutkiene lahkus kümme advokaati, kellest viis koondus ühe büroo alla.  “Meie kliendid on üle Balti tegutsevad äriühingud,” rääkis Tallinna kontori juhtivpartner Kuldar-Jaan Torokoff. “Esimesest päevast saadik otsisime koostööpartnereid, kes sama kvaliteediga suudaksid kliente teenindada.”
  “Kolme büroo advokaadid on teinud pikalt koostööd, see pani nägema ühisosa põhimõtetes,” selgitas Torokoff. “Kõik kolm bürood osutavad kõrgekvaliteedilist õigusteenust läbipaistvaimatel ja kliendisõbralikematel põhimõtetel.”
  Ühinemine tähendab tema sõnul ühtset kaubamärk ja ühtseid tegevuspõhimõtteid, millele eelnes päris pikk töö, et sisuliselt toimiks.  “Iga klient, kes meilt teenust ostab ja vajab abi Lätis või Leedus, teab, et saab  sama kvaliteediga teenust, nagu on harjunud saama,” rääkis Torokoff.
  Peened nüansid. Torokoff selgitas, et puht juriidiliselt omanikud saavad õigusbürool olla sama riigi vandeadvokaadid. “Ükski Eesti advokaat ei saa olla Läti või Leedu advokaadibüroo osanik,” märkis juhtivpartner.
  Forti strateegiline koostööpartner Valgevenes on Sysouev, Bondar, Khrapoutski.
  “Valgevene partneriga on koostööprojekt olnud vähem ­aega ja me ei hakanud veel ühtse kaubamärgi alla minema,” märkis Torokoff.
  Aasta või paari pärast läheb ka Valgevene ühtse kaubamärgi alla.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: börsi uustulnuk, Elisa uus juht ja abilinnapea
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Nädala viimases Äripäeva hommikuprogrammis uurime Elisa Eesti plaanide ja juhivahetuse tagamaade kohta telekomi uuelt tegevjuhilt Andrus Hiiepuult.
Aita valida Aasta Ettevõtja 2021
Äripäev valib taas aasta silmapaistvaimat ettevõtjat. Teie ees on nominendid, kes sel aastal tiitlile rebivad.
Äripäev valib taas aasta silmapaistvaimat ettevõtjat. Teie ees on nominendid, kes sel aastal tiitlile rebivad.