2. detsember 2013 kell 21:00

Ühineb kolm Balti advokaadibürood

Eestis tegutseva advokaadi­bürooga Nordeus ühinesid ­Läti advokaadibüroo Adversus ja advokaadid Leedu büroost Pavlov & Mamontovas – edas­pidi tegutsetakse ühiselt kauba­märgi Fort all.

Kolme büroo advokaadid on kõik suurte advokaadibüroode taustaga. Advokaadibüroo Nordeus loodi 2011. aastal, kui ­advokaadibüroost Tark Grunte Sutkiene lahkus kümme advokaati, kellest viis koondus ühe büroo alla.  “Meie kliendid on üle Balti tegutsevad äriühingud,” rääkis Tallinna kontori juhtivpartner Kuldar-Jaan Torokoff. “Esimesest päevast saadik otsisime koostööpartnereid, kes sama kvaliteediga suudaksid kliente teenindada.”

“Kolme büroo advokaadid on teinud pikalt koostööd, see pani nägema ühisosa põhimõtetes,” selgitas Torokoff. “Kõik kolm bürood osutavad kõrgekvaliteedilist õigusteenust läbipaistvaimatel ja kliendisõbralikematel põhimõtetel.”

Ühinemine tähendab tema sõnul ühtset kaubamärk ja ühtseid tegevuspõhimõtteid, millele eelnes päris pikk töö, et sisuliselt toimiks.  “Iga klient, kes meilt teenust ostab ja vajab abi Lätis või Leedus, teab, et saab  sama kvaliteediga teenust, nagu on harjunud saama,” rääkis Torokoff.

Peened nüansid. Torokoff selgitas, et puht juriidiliselt omanikud saavad õigusbürool olla sama riigi vandeadvokaadid. “Ükski Eesti advokaat ei saa olla Läti või Leedu advokaadibüroo osanik,” märkis juhtivpartner.

Forti strateegiline koostööpartner Valgevenes on Sysouev, Bondar, Khrapoutski.

“Valgevene partneriga on koostööprojekt olnud vähem ­aega ja me ei hakanud veel ühtse kaubamärgi alla minema,” märkis Torokoff.

Aasta või paari pärast läheb ka Valgevene ühtse kaubamärgi alla.

Hetkel kuum