Ave Lepik • 10. detsember 2013 kell 7:01

Technopolis Ülemiste uus müügidirektor tuli kinnisvarabüroost

Detsembrist asus Technopolis Ülemiste ASi müügidirektori ametikohale Tanel Olek, kes varem tegutses Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade tegevjuhina.

„Müük on meie jaoks märkimisväärse tähtsusega valdkond, millest oleneb paljuski Ülemiste City edasine areng ja uute projektide käima lükkamine. Tanel Olekil oli selles vallas ette näidata just õige taust ja kompetents – pea 10-aastane kogemustepagas ärikinnisvara nõustamisel ja vahendamisel erinevates mainekates ettevõtetes,“ selgitas valikut Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

Uue müügidirektori peamisteks tööülesanneteks on Ülemise City kiire arendamine koostöös Mainor Ülemiste ASiga ning linnaku tuntuse kasvatamine mujal maailmas, eesmärgiga tuua Ülemiste Citysse rahvusvaheliste firmade tugistruktuure.

Tanel Olek on lõpetanud 2003. aastal Tallinna Tehnikaülikooli rahvusvahelise majanduse ja ärikorralduse eriala. Ta oli Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade tegevjuht ning enne seda töötas Seven Real Estate Advisors tegevjuhina. Tanel on alates 2005. aastast Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse liige ning oli 2010 - 2012 selle juhatuse esimees.

AS Technopolis Ülemiste kuulub 49protsendilise osalusega ASile Mainor Ülemiste ja 51protsendilise osalusega Technopolis kontserni emaettevõttele Technopolis Plc.

Hetkel kuum