• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Technopolis Ülemiste uus müügidirektor tuli kinnisvarabüroost

  Detsembrist asus Technopolis Ülemiste ASi müügidirektori ametikohale Tanel Olek, kes varem tegutses Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade tegevjuhina.

  „Müük on meie jaoks märkimisväärse tähtsusega valdkond, millest oleneb paljuski Ülemiste City edasine areng ja uute projektide käima lükkamine. Tanel Olekil oli selles vallas ette näidata just õige taust ja kompetents – pea 10-aastane kogemustepagas ärikinnisvara nõustamisel ja vahendamisel erinevates mainekates ettevõtetes,“ selgitas valikut Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.
  Uue müügidirektori peamisteks tööülesanneteks on Ülemise City kiire arendamine koostöös Mainor Ülemiste ASiga ning linnaku tuntuse kasvatamine mujal maailmas, eesmärgiga tuua Ülemiste Citysse rahvusvaheliste firmade tugistruktuure.
  Tanel Olek on lõpetanud 2003. aastal Tallinna Tehnikaülikooli rahvusvahelise majanduse ja ärikorralduse eriala. Ta oli Uus Maa Kinnisvarabüroo äripindade tegevjuht ning enne seda töötas Seven Real Estate Advisors tegevjuhina. Tanel on alates 2005. aastast Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse liige ning oli 2010 - 2012 selle juhatuse esimees.
  AS Technopolis Ülemiste kuulub 49protsendilise osalusega ASile Mainor Ülemiste ja 51protsendilise osalusega Technopolis kontserni emaettevõttele Technopolis Plc.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Evergrande jättis ka armuajal võlamaksed tegemata Ettevõte liigub pankroti poole
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Hiina kinnisvaraarendaja Evergrande ei maksnud 30päevase armuaja jooksul osasid võlgasid tagasi, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed Reutersile. See võib tähendada, et massiivset ettevõtet ootab peagi pankrot.
Ehitusettevõtete TOP: hinnatõusud pole enam järsud, vaid igapäevased
Seekordses Äripäeva TOPi saates räägime ehitusettevõtete TOPist. Suuremad ehitusprojektid on üsna pikaajalised ja praeguse hinnatõusulainetuse ajal on väga keeruline tööde maksumust prognoosida. Nii on ehitusturul tekkimas lepingud, kus peatöövõtja marginaal on fikseeritud, kuid ehitusega seotud kulud tasutakse avatud arvete alusel.
Seekordses Äripäeva TOPi saates räägime ehitusettevõtete TOPist. Suuremad ehitusprojektid on üsna pikaajalised ja praeguse hinnatõusulainetuse ajal on väga keeruline tööde maksumust prognoosida. Nii on ehitusturul tekkimas lepingud, kus peatöövõtja marginaal on fikseeritud, kuid ehitusega seotud kulud tasutakse avatud arvete alusel.
Õiged lahendused jäävad sündimata liiga ettevaatlike tellijate tõttu
Riigihanke formaat ei võimalda pakkujal välja käia parimat lahendust ning pakkumised võivad hoopiski jääda tegemata, kuulb saatest „Lavajutud“.
Riigihanke formaat ei võimalda pakkujal välja käia parimat lahendust ning pakkumised võivad hoopiski jääda tegemata, kuulb saatest „Lavajutud“.