• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pangajuhtide jõulusoov: püüdke deebetkaardiga hakkama saada

  Eesti suurpankade juhid sõnastasid uudisteagentuuri BNS ümarlaual oma jõulu- ja uusaastasoovid.

  Nordea Eesti juht Vahur KraftLoomulikult rahulikke jõule ja paremat aastavahetust ja kingikotte.
  Tegelikult hoiab praegust majandust üleval sisetarbimine. Tarbimise puhul on aga oluline, et see oleks tasakaalus. Soovin tarka ja otstarbekat tarbimist ja optimistlikku tulevikku vaatamist. Majandus käib tõusude ja mõõnadega, ühel hetkel tsükkel pöördub ja asjad lähevad paremaks. Selles mõttes pigem tarkust, teadmist ja rahulikkust - ei ole mõtet üles puhutud mullidega kaasa joosta.
  Danske Banki Eesti filiaali juht Aivar ReheMa täiendaks - ettevõtjate suunas julgustaksin majanduslikku aktiivsust. Mitte sellist läbimõtlematut, aga seda sama joont mis ka sel aastal juba oli. Rohkem uusi partnereid, müügigeograafiat võib julgemalt laiendada. Eraisikutele ja peredele soovin paksemat rahakotti. Ja kui me tarbimisest räägime, siis proovime deebetkaardiga hakkama saada, et mitte nii väga aktiivselt krediidi peal elada.
  Swedbank Eesti juht Priit PerensRahu iseendaga - kõik hakkab peale sellest. Selle baasilt on hea teha otsuseid, mis puudutavad tulevikku. Enda sisemisest rahust hakkavad peale otsused, palju ma tahan tarbida ja palju ma tegelikult saan tarbida. Ja need otsused ei ole emotsioonidest aetud.
  SEB Eesti juht Riho UntMa oskan lisada vaid nii ettevõtjatele kui eraisikutele, et nii tarbimine kui investeerimine tuleb targalt teha ja kaugeleulatuva vaatega. Hea on tõdeda, et Eestis tegutsevad pangad on suunatud äri kasvule ja kui selleks peaks olema panga toetust vaja, siis ma usun, et see toetus pankade poolt ka tuleb.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: kui läheks antiutoopia asemel hoopis ... restorani
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Kui leiame rohtu sügis- ja koroonamasenduse vastu, kasvatame endas enesekindlust ja suudame vastu seista ka antiutoopiale. Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv pakub retsepti, mis lisaks toetab ettevõtlust.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Putin: Tahate rohkem gaasi? Kiitke Nord Stream 2 heaks
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Venemaa president Vladimir Putin ütles, et Venemaa saab suurendada gaasitarneid Euroopasse kohe, kui Saksamaa annab kasutusloa Nord Stream 2 gaasijuhtmele, kirjutab Financial Times.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.