Indrek Kald • 11. detsember 2013 kell 4:47

Vaata, mis firmad lähevad Ansipiga Kõrgõzstani

Täna õhtul alustab peaminister Andrus Ansip ametlikku visiiti Kõrgõzstani, kus teda saadab Eesti firmajuhtide ja ettevõjate delegatsioon.

Visiidi raames toimuvad individuaalsed kohtumised ettevõtete vahel, majandusteemaline ümarlaud, kus osaleb Kõrgõzstani esimene asepeaminister Džoomart Otorbajev, ettevõtte külastus ning Eesti konsulaadi avamine.

Äridelegatsiooni kuuluvad Defendec OÜ juht Jaanus Tamm, FEMW OÜ juhatuse esimees Karl Kivi, Tallinna Sadama ASi juhatuse liige Allan Kiil, Incaso/Arco Vara/luteCredit Europe'i nõukogu esimees Allar Niinepuu, Repo Vabrikud ASi müügiosakonna juhataja Katrin Reinaste-Parve, välisministeeriumi kultuuri- ja äridiplomaatia büroo direktor Hele Karilaid ja Eesti kaubandus-tööstuskoja rahvusvaheliste suhete koordinaator Liis Lehesalu.

Hetkel kuum