• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Täna hommikul käivitus kiirabireform

  Täna hommikul kell 8 alustasid kiirabiteenuse pakkujad tööd uute lepingute alusel. Kiirabireformi tulemusel lisandub üle Eesti viis uut kiirabibrigaadi. Samuti lisandub viis uut kiirabipunkti Tallinnas, Türil, Jüril ja Tartus.

  Seni tegutsenud 90 kiirabibrigaadile lisandub uuest aastast viis kiirabibrigaadi, vahendas sotsiaalministeerium. Kaks uut kiirabibaasi on juba avatud Tallinnas Lasnamäel ning Haaberstis. 23. detsembril avati kiirabibaas Türil ning täna avatakse kiirabipunkt Jüris. Tartu uus kiirabibaas alustab tööd Annelinnas. Baaside asukoha väiksemaid muudatusi on oodata veel 11 Eesti paigas.
  Arstibrigaadide arv ei vähene ning ka uuel aastal teenindavad abivajajaid 14 arstibrigaadi ja kuus reanimobiilibrigaadi. Kaks arstibrigaadi jäävad nii Tallinnasse kui ka Tartusse. Viljandisse, Pärnusse, Narva, Jõhvi, Põltsamaale, Otepääle ja Räpinasse jääb üks arstibrigaad, üks arstibrigaad lisatakse uuest aastast Tapale ja üks Paidesse. Põhja-Eesti Regionaalhaigla juurde tuleb konsulteeriv arstibrigaad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Raadiohommikus: kelle seast valitakse aasta silmapaistvaim ettevõtja?
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.
Äripäeva toimetus valis värskelt välja kaheksa inimest, kes kandideerivad sel aastal tiitlile aasta ettevõtja. Kes ja miks esitati ehk kelle seast valik tehakse, selgub hommikuprogrammis.