A. Le Coqil oli rekordiline müügiaasta

04. veebruar 2014, 11:41

A. Le Coq tegi eelmisel aastal Eestis aegade suurima müügitulemuse – kaubaks läks üle 115 miljoni liitri jooke. Suurima kasvu tegi ettevõtte müügis vesi.

Omatoodete eksport suurenes 12%, teatas A. Le Coq.

Ettevõtte juht Tarmo Noop tõi hea müügitulemuse põhjusena välja sooja suve ning suurenenud müügi laevadele ja sadamates. Teise olulise tegurina nimetas Noop travel-trade’i 15protsendilist müügikasvu, millest enamiku moodustab õlle müük.

A. Le Coqi grupiväline eksport kasvas möödunud aastal 12%, milles oli osa ka möödunud aastal Armeenia ja Ungariga sõlmitud lepingutel. “Eelmisel aastal vähenesid allhanked tütarettevõtetele, kuid selle eest suurenes omatoodete eksport välisturgudele, kuhu müüme peamiselt siidrit ja lahjasid kokteilijooke,” märkis Noop. Tartu joogitootja suuremateks eksporditurgudeks on Taani, Ungari, Tšehhi, Ukraina, Kreeka ja Aserbaidžaan.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    04. February 2014, 11:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing