Sajad gasellid homme Tallinna kesklinnas

Meelis Mandel 18. veebruar 2014, 11:02

Kolmapäevasel Gaselli kongressil osaleb üle 350 kiiresti areneva ettevõtte juhi või omaniku, mis on kõigi aegade rekord.

Tallinnas Swissotelis toimuval kongressil avalikustatakse järjekorras 14. Gaselli TOPi võitjad. Enam kui 1100 Eesti kõige kiiremini kasvavat ettevõtet sisaldav edetabel ilmub Äripäeva vahel sel neljapäeval.

Kongressil avalikustab oma ettevõtjabilansi Jüri Mõis, maailma ägedaima idufirma ehitamisest räägib täna aripaev.ee lugejatele intervjuu andnud Äripäeva aasta ärimees Kristo Käärmann, kaitseväe halastamatut valikut liidrite kasvatamisel selgitab kolonel Martin Herem, läbipõlemise testi ettevõtjale viib läbi tippkoolitaja Mare Pork, veerand sajandi ettevõtjakogemuse toob välja Mati Vetevool ning viimases TOP 100s oma ettevõtetega kaksikvõidu saavutanud Oleg Ossinovski räägib, mis teda häirib ja mis rõõmustab.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. February 2014, 11:02
Otsi:

Ava täpsem otsing