Mihkel Raud kaalub Samosti järgimist

Ken Rohelaan 19. veebruar 2014, 13:23

Isamaa ja Res Publica Liidu uue liikme Anvar Samosti toetajana pressikonverentsil osalenud Mihkel Raud ütles, et kaalub tõsiselt poliitikasse minekut.

"Kiusatus tema (Anvar Samost - toim) eeskujul on kaunis suur, aga seekord veel mitte. Elus esimest korda mõtlen selle peale tõsiselt, aga millal täpsemalt minna, ei oska veel öelda," ütles peamiselt muusikuna tuntud Raud.

Raua sõnul nõustub ta Samostiga, et poliitika vajab uusi, ausaid ja mõistlikke inimesi. Seda teadet toetasid Samosti kõrval istunutest ühiselt peale Raua veel Andrus Kivirähk, Maris Lauri, Kalle Muuli, Mall Hellam, Erkki Raasuke ja Marii Karell.

Raud nimetas Samosti otsust poliitikasse minna julgeks sammuks ning loodab näha sarnaseid inimesi ka tulevikus. Raua sõnul võiksid "ukse lahti murda" ka pressikonverentsil osalenud toetajad, sealhulgas tema ise.

Samost teatas, et kavatseb IRLi kaudu kandideerida Euroopa Parlamendi valimistel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    20. February 2014, 15:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing