SDE teeb valitsusliidu arutelust kokkuvõtte

Alyona Stadnik 12. märts 2014, 14:34

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna laiendatud juhatus koguneb täna arutama Euroopa Parlamendi valimiskampaaniat, SDE üldkogu teeb muu hulgas ka vahekokkuvõtte Reformierakonnaga peetud konsultatsioonidest.

“Seekordses juhatuses arutame arenguid konsultatsioonidest Reformierakonnaga. Sotsiaaldemokraatide delegatsioon on mitmel korral kohtunud Reformierakonnaga ning läbi on arutatud erinevad valdkonnad," ütles sotsiaaldemokraatide peasekretär Indrek Saar. "Läbirääkimised ei ole olnud kerged, aga edasi on liigutud. Erakonna juhatus teeb kokkuvõtte konsultatsioonidest ning lepib kokku edasise tegevuse."

SDE korraline üldkogu toimub seekord koos valimiskoguga 29. märtsil, mil järjestatakse erakonna nimekiri eesseisvateks Euroopa Parlamendi valimisteks. Juhatus arutab lisaks korralduslikele küsimustele ka kampaania rõhuasetusi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2014, 15:37
Otsi:

Ava täpsem otsing