Puusepp: Heinver sobib Balti suurima köögi juhiks

Eliisa Matsalu 04. aprill 2014, 17:44

Andres Heinveri uus amet OÜ Kulinaaria tegevdirektoriks võib olla põnevamgi kui senine töökoht ASis Selver, ütles Tallinna Kaubamaja juht Raul Puusepp.

„Aeg-ajalt tuleb nii inimestele kui ka ettevõtetele kasuks nende liikumine kontserni sees,“ märkis Puusepp.

Andres Heinver lahkub Tallinna Kaubamaja tütarettevõtte AS Selver juhi kohalt ja asub 9. maist tööle Selveri tütarfirma OÜ Kulinaaria tegevdirektorina.

Puusepa sõnul pole tegu Heinveri lahkumise ega tagandamisega. „Heinver on ideaalne inimene Baltimaade suurima köögi juhiks,“ ütles ta. „Ta on ise palju kulinaarias ja toiduteemas sees, ta tunneb seda ala.“

Puusepp märkis, et OÜ Kulinaarias on üle 200 töötaja, kellest on valdav osa naissoost. „Seal on vaja tugevat juhti,“ ütles ta. Puusepp rõhutas, et see pole šovinistlik väide. „Kui ühes ettevõttes on väga palju ühest soost inimesi, mehi või naisi, siis on seal ka teistsuguseid pingeid ja probleeme. Tasakaalupunkt on paigast ära,“ märkis Tallinna Kaubamaja juht. Tema sõnul on kulinaarias palju naistöölisi ja Heinver on tugevate juhiomadustega isik seal töötamiseks.

Puusepp lisas, et Heinveri ametiposti vahetamises pole mingit sügavat intriigi. Kaubamaja juhi sõnul on tegu inimese liikumisega kontserni sees, mis on positiivne. „Selliseid näiteid ei ole Eestis palju,“ ütles ta.

Muudatuse tulemusena jätkab ASi Selver juhatus tööd üheliikmelisena. Selveri juhatuses jätkab Kristi Lomp, kes töötab ettevõttes 2010. aastast. Ühtlasi asub Lomp SIA Selver Latvia uueks juhatuse liikmeks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2014, 17:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing