USSi tegevjuht lahkub

Marta Jaakson 15. aprill 2014, 19:05

USS Security tegevjuht Sven Nuutmann lahkub uusi väljakutseid otsima, mida ta veel avalikustada ei soovinud.

USS Security Eesti AS nõukogu liige Urmas Sõõrumaa selgitas, et eks igal asjal on oma aeg ja igal mehel oma roll. „Sven Nuutmann on selline käivitaja tüüpi mees ja minu arust on ta ära teinud uskumatu asja. Kolme aastaga on USS Security´st kasvanud selline firma, mis teistele turvafirmadele tugevat konkurentsi pakub,“ kiitis ta.

Mantlipärijat hakkab Sõõrumaa alles otsima. Ta märkis, et sellist inimest, kes suudaks olla  ligi kahele tuhandele töötajale autoriteet ja teenindada üle 16 000 kliendi, on raske leida.

USS tegevjuht Sven Nuutmann märkis, et tegemist on sellise valdkonnaga kus tuleb kasuks hea võhm ja vastupidavus ning sellega peab mantlipärijale kindlasti arvestama.

 Nuutmann rääkis, et USS-is on oldud pea kolm aastat, ent tunne on nagu oleks olnud kuus aastat. Ta meenutas, et kui alustas tegevjuhina oli USS-i turuosa suurusjärgus neli protsenti, täna on USS turuosa aga 30 protsenti. Ta lisas, et on andnud palju energiat. „Ühest küljest on olnud palju õnne aga ka metsikult tööd. Ma tundsin, et täna olen saavutanud sellise seisu kust võiks edasi liikuda,“ märkis Nuutmann.

Mai algusest hakkab Nuutmann toimetama juba uutel väljakutsetel, mida ta veel avalikustada ei soovinud. „Ma olen oma juhi karjääris tippvormis ja usun, et ei lähe kaua kui saab selle info avalikustada,“ lausus Nuutmann.

Esialgne plaan oli praegusel tegevjuhil kulutada suvi puhates, tegeleda südamelähedase hobi, purjetamise ja perega, ent saladuses olev väljakutse oli piisavalt põnev, et sellega juba varem algust teha. 

Nuutmann rääkis, et tehakse paralleelne üleminek ning end tuleb jagada nii USS-i kui uue tegevuse vahe. „Tahes tahmata on USS minu näo ja käe järgi kasvanud ja siis ei ole võimalik nii lihtsalt eemalduda. Urmasega jääme kindlasti suhteliselt aktiivselt suhtlema ka pärast,“ lubas ta.

Nuutmann tundis uhkust, et suutis tuua turule elevust, mis pani ka konkurendid pingutama, millest kokkuvõttes võitsid tema hinnangul kliendid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. April 2014, 08:19
Otsi:

Ava täpsem otsing