Kuula: mis kasu on idufirmadest?

Rivo Sarapik 29. aprill 2014, 11:37

Kuidas mõjutavad idufirmad majandust ning mida õpetavad nad teistele ettevõtetele, räägivad täna Äripäeva ajakirjanikud saates Äripäev Eetris.

Kuku raadio stuudios on täna Äripäeva ajakirjanikud Piret Reiljan, Kadri Põlendik ja Rivo Sarapik ning oma kogemust räägib ettevõtte arengust idufirma SportID kaasasutaja Marti Soosaar. Saade algab pärast kella 13 uudiseid ja seda saab kuulata veebis siit või hiljem järelkuulata siit.

Äripäev kirjutas eelmisel nädalal, kuidas idufirma värbas töökäte puuduse tõttu töötajad programmeerijaks nn tänavalt ja õpetas need ise välja. Samuti kaardistasime, millised idufirmad on suurimad tööandjad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. April 2014, 11:37

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing