Juhan Lang • 8. mai 2014 kell 7:58

Cramo käive jäi alla ootuste

Kvartalitulemused avalikustanud Soome ehitustarvete rendikompanii Cramo konsolideeritud käive kahanes mullusega võrreldes 5,6% ja jäi alla analüütikute ootusi.

Cramo konsolideeritud käive kahanes mullusega võrreldes 5,6% (140,3 miljoni euroni) ja jäi alla analüütikute ootustele, kes ootasid ligi 145,2 miljonilist käivet.

Kohalikes valuutades langes müügitulu 1,8%. Cramo kulumieelne ärikasum EBITDA langes 6,4%, 27,8 miljoni euroni. Ärikasum kasvas 1,8 miljoni euroni, mida on 7,2% rohkem kui mullu. Kahjum aktsia kohta vähenes 0,03 eurole (31,5%).

Ettevõtte juht Vesa Koivula tunnistas ametlikus teadaandes, et esimese kvartali tulemused jäid oodatust nigelamateks. "Aga usume, et Cramo Group täidab oma aasta eesmärgid ja renditurg toibub suvel," ütles ta ja lisas, et ettevõttel on tänavu head väljavaated Saksamaal ja Rootsis.

Aastaga on Cramo aktsia tõusnud 57,4%, 15,6 eurole, kusjuures tänavu on kasv olnud 0,33%. Aktsia reageeris tulemusele täna Helsingi börsil 3,6% langusega. Bloombergi terminalis on Cramo aktsial 7 ostu-, 1 hoidmis- ja 2 müügisoovitust.

Hetkel kuum