Cramo käive jäi alla ootuste

Juhan Lang 08. mai 2014, 10:58

Kvartalitulemused avalikustanud Soome ehitustarvete rendikompanii Cramo konsolideeritud käive kahanes mullusega võrreldes 5,6% ja jäi alla analüütikute ootusi.

Cramo konsolideeritud käive kahanes mullusega võrreldes 5,6% (140,3 miljoni euroni) ja jäi alla analüütikute ootustele, kes ootasid ligi 145,2 miljonilist käivet.

Kohalikes valuutades langes müügitulu 1,8%. Cramo kulumieelne ärikasum EBITDA langes 6,4%, 27,8 miljoni euroni. Ärikasum kasvas 1,8 miljoni euroni, mida on 7,2% rohkem kui mullu. Kahjum aktsia kohta vähenes 0,03 eurole (31,5%).

Ettevõtte juht Vesa Koivula tunnistas ametlikus teadaandes, et esimese kvartali tulemused jäid oodatust nigelamateks. "Aga usume, et Cramo Group täidab oma aasta eesmärgid ja renditurg toibub suvel," ütles ta ja lisas, et ettevõttel on tänavu head väljavaated Saksamaal ja Rootsis.

Aastaga on Cramo aktsia tõusnud 57,4%, 15,6 eurole, kusjuures tänavu on kasv olnud 0,33%. Aktsia reageeris tulemusele täna Helsingi börsil 3,6% langusega. Bloombergi terminalis on Cramo aktsial 7 ostu-, 1 hoidmis- ja 2 müügisoovitust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. May 2014, 10:13

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing