Veiko Kulla kinni- pidamisele pole ametlikku kinnitust

Rivo Sarapik 20. mai 2014, 16:35

Delfi andmetel pidas kaitsepolitsei täna kinni tuntud ekspolitseiniku ja lukshotelli Kolm Õde endise omaniku Veiko Kulla.

Kapo kontrollib kinnipidamise info tõesust. Riigiprokuratuuri avalike suhete juhil Kadri Tammail puudub info, kas selline kinnipidamine on toimunud, ent ta saatis kõikidele prokuröridele infopäringu asja selgitamiseks.

Äripäev kirjutas Veiko Kullast viimati tänavu aprillis, kui mullu suvel tema omandusse saanud lukshotell Kolm Õde sai omale taas uued peremehed ehk Tallinna Äripanga juhatuse liikmete lastele kuuluva firma 3S Group. "Omanike vahetus oli omaniku otsustus," märkis hotelli endise omaniku, Petramark omanik Veiko Kulla. . "Hotellis ei ole mul kunagi mingit rolli olnud, minule kuuluv ettevõte omas kinnistut," täpsustas Kulla.

Kolme Õe omanik oli Kulla lühikest aega ehk mullu juunist oktoobrini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2014, 17:31
Otsi:

Ava täpsem otsing