Suhtekorraldaja hakkab juhtima ERRi sporditoimetust

Ken Rohelaan 22. mai 2014, 09:41

Eesti Rahvusringhäälingu sporditoimetuse uueks juhiks saab kommunikatsioonibüroo Idea PR tegevjuht Rivo Saarna, vahendas ERR.

Nelja kandidaadi seast valitud Saarna on ETVs varem töötanud alates 1995. aastast, ajakirjanikuna uudistetoimetuses ning aastatel 1999-2002 juhtis ta ETV turundus- ja reklaamiosakonda. Sporditoimetuse juhi kohale kandideerisid Marko Kaljuveer, Lembitu Kuuse, Priit Pullerits ja Saarna.

Saarna kinnitusel ei tule toimetuses suuri muutusi, üritades fookuses hoida Eesti sportlast, kajastada olulisi ja suurimaid tiitlivõistlusi ning püüda jõudumööda suurendada spordipublitsistika ja analüüside mahtu.

"Juhina pean esmatähtsaks, et ajakirjanikud saaksid keskenduda oma tööle ning ETV ekraanile jõuaksid olulisemad spordisündmused ja -ülekanded koos eestikeelsete kommentaaride ja eksperthinnangutega," ütles Saarna, lisades, et ühe arenguvõimalusena on põhjust tihendada ERRi spordiportaali, sotsiaalmeedia ning telekanalite koostööd.

Eesti Ekspress kirjutas eile, et kui Margus Allikmaa lasi lahti Marko Kaljuveeri, lepiti kokku, et ERRi sporditoimetuse uus juht valitakse avaliku konkursiga. Selleks moodustati komisjon, kuhu kuulusid sporditoimetuse esindaja, personalijuht ja juhatuse uus liige Ainar Ruussaar. Sporditoimetust pidi esindama toimetuse ajutine juht Lembitu Kuuse, aga et Kuuse kandideeris ise konkursil, siis pandi toimetust esindama Anu Säärits. Ekspressi väitel selgus seejärel, et nelja kandidaadi seas on ka Marko Kaljuveer. "Ja ennäe – komisjoni lisandusid kohe kaks juhatuse liiget: Joel Sarv ja Margus Allikmaa… Kui suureks kasvasid nüüd Kaljuveeri šansid?" küsis väljaanne retooriliselt.

Saarna alustab tööd ERRis juulikuus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. May 2014, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing