• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Allikmaa jätkab ERRi juhina

  Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) nõukogu otsustas eile korralisel koosolekul, et Margus Allikmaa jätkab juhatuse esimehena ning uueks juhatuse liikmeks saab Ainar Ruussaar.

  "Aktuaalse kaamera" andmetel toimus Allikmaa üle salajane hääletus, mille tulemus oli 4:4, vahendas ERRi uudisteportaal. Lahkuva juhatuse liikme Hanno Tombergi asemele esitas Allikmaa kunagise ETV juhi, praeguse BNSi peatoimetaja Ainar Ruussaare, kelle poolt andis nõukogu kuus ja vastu kaks häält.
  "Uue juhatuse liikme ülesanne oleks ajakirjandusliku sisu sõltumatuse tagamine. Arutelu oli pikk ja põhjalik, aga lõpuks jäi peale seisukoht, et kuna Allikmaa tegi ettepaneku nimetada sisu eest vastutavaks juhatuse liikmeks Ainar Ruussaare, kes on olnud ka ETV peadirektor ja kes on selles valdkonnas vaieldamatult Eesti üks tugevamaid tegijaid üldse, siis nõukogu otsus oli see, et praegust juhatuse esimeest tagasi ei kutsuta, vaid nimetatakse juhatuse liikmeks Ainar Ruussaar," ütles ringhäälingunõukogu esimees Agu Uudelepp.
  Ainar Ruussaar ütles, et kaalus ettepanekut pikalt. "Ma olen töötanud ETV-s ja minu jaoks on ERR-i tulevik väga oluline. Usun, et suudan oma teadmisi ja oskusi rakendada selles organisatsioonis selleks, et koostöö toimiks ja tulemus oleks võimalikult parem," rääkis uus juhatuse liige.
  Ruussaar loodab, et suudab usalduse ERR-is taastada. Senine sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer võiks Ruussaare hinnangul oma ametis jätkata.
  Hanno Tomberg teatas 25. märtsil, pärast Kaljuveeri vallandamisteadet, et lahkub 1. juunil ametist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.