Harry Tuul • 24. aprill 2014 kell 7:24

Kaljuveerile otsitakse mantlipärijat

ERRist vallandatud pikaajalisele sporditoimetuse juhile Marko Kaljuveerile otsitakse avaliku konkursi kaudu mantlipärijat.

Sporditoimetuse juhi ülesandeks toota ja arendada spordiuudiseid ja –saateid vastavalt ERR-i strateegilistele eesmärkidele ja teleprogrammidele ning raadiokanalite tootmiskorraldustele ja saatekavadele, ette valmistada ja juhtida sporditoimetuse suurprojekte.

Kandidaadilt nõutakse Eesti spordielu väga head tundmist, vähemalt viieaastast töökogemust meediaorganisatsioonis tippjuhi või keskastme juhi tasandil, spordiajakirjaniku või spordikommentaatori töökogemust, head suhtlusoskust, head inglise keele oskust nii kõnes kui ka kirjas ning kõrgharidust magistri tasemel.

Kaljuveeri vallandamine läitis ERRi juhtimiskriisi, mis oleks peaaegu läinud organisatsiooni juhile Margus Allikmaale maksma ameti. ERRi nõukogu patiseis (4 poolt ja 4 vastu) jättis Allikmaa siiski kohale. Küll aga lahkub ERRist erimeelsuste tõttu ka juhatuse liige Hanno Tomberg, kelle asemele tuuakse praegune BNSi juht Ainar Ruussaar.

Hetkel kuum