7 põhjust, miks tulla konverentsile Äriplaan 2015

1321-aripaev 05. juuni 2014, 17:21

Äripäeva toimetus esitab alljärgnevalt seitse argumenti, miks veeta 24. september toimetuse organiseeritud Äriplaani konverentsil.

1. Vaid üks päev. Kui oled juht, on sul alati kiire ja sa kaalud, millele päeva kulutad. Äriplaanil saab ühe päeva jooksul kontsentreeritud ülevaate majanduses toimuvast ja ootustest lähitulevikule. 

2. Hea suunis eelarveks. Äriplaan on hea võimalus oma mõtteid selgitada septembri lõpus ehk ajal, mil ettevõtted koostavad järgmise aasta eelarveid. Keegi ei suuda tulevikku täpselt planeerida, kuid Äriplaanil saab parimaid võimalikke indikatsioone eelarvete koostamiseks.

3. Väga praktiline lähenemine. Äriplaani konverents on praktiline – siin ei kuule ümmargust loba ega abstraktseid juhtimisteooriaid, vaid Eesti suurimaid kapitaliste otsekoheselt kõnelemas oma ootustest ja valikutest. Sisuline ja konkreetne jutt aitab kõigil osalejatel teha targemaid äriotsuseid.

4. Kõige mõjukamad esinejad. Äriplaanile ette kandma pääsevad vaid suured tegijad – suurettevõtete omanikud, kes suunavad turu arengut. Nende otsused mõjutavad suuresti kogu majandusharu käekäiku ning kogu Eesti majandust laiemalt. Tasub kuulata, millel nende otsused rajanevad.

5. Ahvatlevaim auditoorium suhtluseks. Saalis on pea 700 inimest, kelle käes on oma ettevõtete või organisatsioonide rahavood. Äriplaan pakub võimaluse aktiivselt teiste juhtidega suhelda ning oma ettevõtet esindada. Tänavu vahendab Äripäev ka võimalust osaleda 15minutilistel ärikohtumistel.

6. Oluliste signaalide koht. Äriplaanil öeldakse välja sõnumeid, millel on suur poliitiline ja majanduslik kandejõud. Nii hakati just Äriplaanil kriisi puhkedes esimest korda rääkima palkade alandamisest. Esinejate ja saalis osalejate näoilmed ning meeleolu on parim indikaator sellele, mis toimuma hakkab.

7. Hea rahvusvaheline pilt. Lisaks Eestis toimuvale saab Äriplaanil ka ülevaate sellest, mis toimub regioonis. Äriplaanil käsitletakse ka lähiturgusid puudutavaid ootusi ning Eesti ettevõtete positsioone. Tänavune Äriplaan on esinejate poolest rahvusvahelisem kui kunagi varem.

Konverentsi toetavad EMT ja Danske Bank.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. June 2014, 13:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing