• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kulla hind tegi üllatava hüppe

  Pärast kuudepikkust langustrendi tegi kulla hind eile üllatava hüppe üles, kerkides päevaga pea  4%. See oli parim saavutus alates möödunud aasta septembrist.

  Süvenev kriis Iraagis ja president Obama lubadus saata sinna 300 sõjalist nõustajat viskas eile lakke nii kulla kui ka nafta hinna.
  Klassikaline investorite varjupaik kuld jõudis eile kahe kuu kõrgeima tulemuseni samal ajal kui nafta hind saavutas aasta kõrgeima taseme. Turud ootavad endiselt pingsalt, kas islamimässulised jõuavad Iraagi lõunaosasse ja halvavad riigi naftatootmise.
  Dollari nõrgenemine,  USA Föderaalreservi vastumeelsus intressimäärade tõstmise suhtes ja Iraagi kriis toetasid eile kulla hinna kerkimist 3,7%. Kulla hind lõpetas päeva 1320 dollarilise hinna juures untsi kohta. Veel selle kuu alguses oli hind 1244 dollari tasemel.
  Kullafutuurid saavutasid päeva lõpuks 1314 dollarilise hinna, mis on kõrgeim tase alates 14. aprillist. Kulla spot-hind sulgus 1314 dollari peal untsi eest.
  Hõbeda hind kerkis eile peaaegu 5% võrra ning jõudis uuesti kõrgemale 20 dollarilisest hinnast untsi kohta.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Uuest nädalast saab märkida Läti tanklaketi Virši aktsiaid
Läti finants- ja kapitalituru komisjon (FKTK) kinnitas Läti tanklaketi ja alternatiivkütuseid pakkuva Virši aktsiate esmase avaliku pakkumise prospekti.
Läti finants- ja kapitalituru komisjon (FKTK) kinnitas Läti tanklaketi ja alternatiivkütuseid pakkuva Virši aktsiate esmase avaliku pakkumise prospekti.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.