Google toob oma TV-teenuse turule

Fredy-Edwin Esse, California 25. juuni 2014, 13:53

Amazon.com-i ja Apple'iga konkureerida sooviv Google avalikustab kolmapäeval enda oma TV-teenuste "karbi" (set-top box).

Google plaanib oma käimasoleva arendajate konverentsi käigus täna avalikustada vähemalt ühe TV-teenuse seadme, mis meenutab seadmeid nagu Roku, Amazoni Fire TV ning Apple'i Apple TV, kirjutab anonüümsetele allikatele tuginev Wall Street Journal.

Google'i seade kannab küll teise firma brändi, kuid kasutab uut Android TV tarkvara, mis lubab inimestel vaadata filme, mängida mänge ning tarbida muud sisu. Seadet saab juhtida kasutades Androidi telefoni või tahvelarvutit.

Uue seadme detailid viitavad, et Google'i TV-strateegia saab olema sarnane nende mobiilseadmete strateegiale, kus firma pakub tarkvara riistvara tootjatele.

Google on öelnud, et järgib sama strateegiat ka kantava tehnoloogia osas nagu nutikellad. Praeguselt konverentsilt oodatakse ka esimest Google'i nutikella, mis kasutab kantava tehnoloogia jaoks välja töötatud Android Wear operatsioonisüsteemi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. July 2014, 15:32
Otsi:

Ava täpsem otsing