Nordecon ehitab Eesti Loto Maja

Juhan Lang 09. juuli 2014, 09:20

Nordeconi kontserni kuuluv tütarettevõte Nordecon Betoon OÜ ja Hallivana OÜ sõlmisid lepingu Eesti Loto Maja nimelise äri- ja büroohoone ehitamiseks. Tööde hind on lepingu järgi 6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Ehituskontsern teatas täna, et tööde hulka kuulub ka monoliitse raudbetoonkarkassi projekteerimine, ehitataval hoonel on üheksa korrust ning kaks maa-alust parkimiskorrust.

Ehitus Tallinnas aadressil Hallivanamehe 4 algab juulis ning lõpeb tuleva aasta septembris. Hoone arhitekt on Jüri Okas (AB Okas&Lõoke) ning arendaja Hallivana OÜ, mis on ASi EKE Invest ja Age Vara koostööprojekt.

Nordecon Betoon OÜ juhatuse liige Mait Rõõmusaar teatas täna saadetud pressiteates, et Eesti Loto Maja ehituslepingu sõlmimine kuulub kindlasti Nordecon Betooni tänavuste olulisemate tööalaste saavutuste ja sündmuste sekka.

Ta märkis, et lisaks hoone ehitusele tuleb antud lepingu raames projekteerida ka hoone monoliitne raudbetoonkarkass. „Tegemist on valdkonnaga, mida peame pikaaegse kogemuse tõttu üheks oma ettevõtte suurimaks tugevuseks,“ ütles ta. „Teisalt on taas tegemist järjekordse huvitava katsumusega ehitajale, kuna kõik tänapäeval ehitatavad hooned püüavad eristuda kas arhitektuuriliselt või energiatõhususelt ning on seetõttu ainulaadsed.“

Hallivana OÜ juhatuse liige Karl Ader ütles, et uue büroohoone ehitus on EKE Investi kontserni jaoks oluline samm sellel aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. July 2014, 10:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing