• Jaga lugu:

  Suri näitleja Robin Williams

  Oscari-võitjast näitleja ja koomik Robin Williams leiti USA lääneranniku aja järgi esmaspäeva hommikul enda Põhja-California kodust surnuna. Mitmekordne Oscari nominent sooritas tõenäoliselt enesetapu.

  Marini maakonna koroner kahtlustab surma põhjusena lämbumist, kuid surma täpsemad asjaolud on veel uurimise all, vahendab uudisteagentuur Reuters.
  "Täna hommikul ma kaotasin enda abikaasa ja parima sõbra ning maailma kaotas ühe armastatuima artisti ja toreda inimese. Olen täielikult murest murtud," ütles Williamsi abikaasa Susan Schneider avalikustatud pressiteates.
  1997. aastal filmiga "Hea Will Hunting" meeskõrvalosa Oscari võitnud Williams oli väidetavalt kannatamas tugevat depressiooni. Näitleja astus eelmisel kuul Minnesotas asuvasse võõrutusravikeskusse.
  Williamsi esindajate sõnul polnud koomik sattunud alkoholi ega narkootikumide pahupoolele, vaid "peenhäälestas ja fokuseeris" enda karsklust pärast oodatust tihedamat töögraafikut.
  Marini maakonna šerifi sõnul said nad väljakutse kohaliku aja järgi umbes keskpäeval, kuuldes et Williams on San Franciscost põhjas asuvas kodus teadvuseta ning ei hinga.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
SEB: turgudel on oodata korrektsiooni
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.