Kalev: Eestis tekib töökohti juurde

Kaisa Gabral 13. august 2014, 14:20

Soome tuntud lagritsa- ja šokolaaditootja Panda osade šokolaaditoodete tootmise Eestisse toomine loob siia töökohti juurde, erinevalt Soomest, kus mõned kohad jällegi kaovad.

"Osad Panda tooted toome Eestisse, eeskätt teatud šokolaaditooted, hetkel oleme alustanud läbirääkimisi osade toodete Kalevis tootmise osas. Täpsed tooted, kogus ja ajagraafik selgub lähikuudel," kommenteeris Kalev ASi juht Kaido Kaare.

Hetkel Kaare sõnul läbirääkimised alles käivad, kui kuu aja jooksul peaksid selguma täpsemad numbrid ja plaanid. „Pandal on hetkel käimas ettevõtte restruktureerimised, teatud põhimõtted vaadatakse majanduse ja tootmise osas ümber. Nad soovivad sünergiaid suurendada, keskenduda teatud tootegruppidele ja Kalevil on muidugi Sokolaadi osas tasemel köök, meil on hea tehnoloogia," rääkis Kaare põhjustest.

"Lisatöökohti tuleks Eestisse juurde , täpset arvu ei tea veel, Soomes kaovad ära mõned. Seal on ka tähtajalisi töötajaid, nende lepinguid siis ilmselt ei pikendata. peate nende enda käest küsima seda," lisas Kaare.

Panda on tuntud ja pika ajalooga Soome lagritsa ja šokolaadi ettevõte, mis loodi juba aastal 1920.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    15. August 2014, 08:02
    Otsi:

    Ava täpsem otsing