Kaubamaja tehing näitab suunda

Rainer Saad 15. august 2014, 17:17

AS-i G4S Eesti juhatuse esimees Priit Sarapuu sõnul on Tallinna Kaubamaja otsus omandada turvaäri igati tervitatav ning Eesti turvaturul võib sarnaseid ühinemisi ka edaspidi oodata.

Järgneb Sarapuu kommentaar:

Tehing, mille tulemusena turvateenuste kvaliteet kliendi jaoks paraneb, saab ainult tervitatav olla. Viimastel aastatel on turvaturul enim kasvanud just tehnoloogiliste lahenduste pakkumise valdkond, seega samm, millega soovitakse suurendada tehnoloogilist kompetentsi, on igati loogiline.

Samas on see paljuski inimeste-keskne äri, kus lisaks litsentsidele ja sertifikaatidele, mis on pigem hügieenifaktor, määravad ettevõtte edu laialdaste kogemustega spetsialistid. Suurim konkurents käib just nende hinnatud spetsialistide pärast, kellest sõltub edu hangetel ning keerukate projektide elluviimine.

Eesti turvaturg on võrdlemisi killustatud ning sarnaseid ühinemisi võib oodata ka edaspidi. G4Si plaanides on loomulik kasv ning eelkõige läbi uute teenuste. Meie teenusteportfellis on juba täna omajagu teenuseid, mida üldjuhul turvavaldkonnaga ei seostata: elektriautode kiirlaadijate võrgustiku opereerimine, elektriautode lühirendi tehniline tugi, panga- ja piirivalve tehnoloogiliste seadmete müük ja hooldus.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2014, 12:38

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing