Nordea võttis üle ERGO pensionifondide valitsemise

02. september 2014, 09:30

Alates 1. septembrist on ERGO pensionifondide uus fondivalitseja Eestis Nordea Pensions Estonia AS. Pensionifondide üleminek tõi Nordea pensionifondidele 27 tuhat uut investorit ja suurendas varade mahtu 65 miljoni euro võrra.

1. septembri seisuga ületas Nordea pensionifondide maht kokku 179 mln eurot ning võrdluses eelmise aasta sama perioodiga on klientide arv pea kahekordistunud.

1. oktoobril 2014 ühendab Nordea endised ERGO fondid Nordea pensionifondiga. Fondivalitseja vahetumisel ja fondide ühendamisel ei muutu klientide pensionivara väärtus ning tehingutega ei kaasne klientidele lisakulusid.

Nordea pensionifondide valitseja Nordea Pensions Estonia AS alustas tegevust 2008. aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2014, 11:26
Otsi:

Ava täpsem otsing