• Jaga lugu:

  Kaart: Tesla laienemisplaanid Aasias

  Tesla postitas täna Twitterisse kaardi, mis iseloomustab ettevõtte laienemisplaane Aasias (vt. allpool). Tesla nimetab seda „Supercharger“ võrguks, mille raames plaanitakse luua uusi kiirlaadimisjaamu.

  Esmaspäeval alustas elektriautode tootja Model S autode toimetamist Jaapanisse. Sel aastal alustati ka Hiina tarnetega. Juulis hakkas Tesla pakkuma parempoolse rooliga Model S autosid Hong Kongis, vahendab MarketWatch.
  Nendel turgudel, eriti Hiinas, on Tesla jaoks heaks kombinatsiooniks keskkonnaprobleemid ja valitsuse toetus elektriautode soetamisele. Samuti on elanikkonna seas esile tõusmas jõukas kontingent, kes eelistab luksusbrände. Kõik need faktorid on eeldatavalt Tesla edu võtmeks Aasias.
  Paljud analüütikud on olnud mures, et Tesla on Põhja-Ameerikas ja Euroopas juba jõudnud turu küllastumiseni. Sel aastal on autotootja aktsiad tõusnud 86 protsenti, samal ajal on Standard & Poor’s aktsiaindeks tõusnud 8 protsenti.
  Viimastel nädalatel on Tesla aktsia teinud rekordeid, viimati eelmisel neljapäeval, kui aktsia sulgus 286,04 dollari peal.
  Ettevõtte juhatuse esimees ütles eelmisel nädalal, et „aktsia kaupleb küllaltki kõrgel“, mis ajendas omakorda inimesi seda müüma.
  Teslal on Põhja-Ameerikas kokku 112 laadimisjaama, sealhulgas „Superchargerid“, kus laadimine on tunduvalt kiirem. Euroopas on ettevõttel 61 laadimisjaama ja 17 jaama Jaapanis ja Hiinas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Pankrotihaldur pani T1 oksjonile
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.
Tallinna tuiksoonel asuva T1 keskuse omanikfirma Tallinna Moekombinaat siseneb pärast keerulist vaidlust võlausaldajaga pankrotimenetlusse ja pealinna uusim kaubanduskeskus läks võlgade katteks enampakkumisele. Kaubanduskeskuse alghind on 85 miljonit eurot.