• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aswani: olen Eesti pärast mures

  Poliitilised parteid peaksid tegema koostööd, et eestlasi mujalt maailmast tagasi tuua ja takistada noorte lahkumist, ütles Tolaram Groupi Balti juht Sonny Aswani täna Äriplaanil.

  "Mina usun Eestisse väga, aga viimasel ajal olen ka mina mures," sõnas Aswani. "Ma näen, et ajude väljavool on väga suur. Tööealine elanikkond väheneb, rahvastik vananeb, aga ka noored lahkuvad Eestist." 
  Aswani rääkis, et kui ta viimati Singapuris arsti juures käis, siis võttis vereproovi Taist pärit meedik. Teisi proove tegid sakslane ja filipiinlane, arst oli pärit Slovakkiast. "Singapur on loonud keskkonna, kus eri rahvustest inimesed saavad koos elada, õppida ja töötada," kirjeldas ta.
  Singapur on tema sõnul hea näide, kus eri huvigrupid suudavad töötada ühise eesmärgi nimel. Aswani on enda sõnul näinud eestlaste ühtsust laulupidudel, aga mitte muidu ja viimasel ajal. Ta ei näe ühtsust ettevõtjate ja poliitikute vahel ning mõistab ettevõtjaid, kes on mures Eesti tuleviku pärast. Üks ettevõtjate ja riigi lõhe avaldub tema sõnul selles, et Äriplaanil pole näha poliitikuid ja riigiametnikke.
  Aswani peab ennast Eesti patrioodiks, kes avaldab teistes riikides esinedes alati toetust Eestile. "Kui te tulete Eestisse, siis peate alati päikeseprillid reisikotti pakkima, sest Eesti tulevik on nii ilus," kordas ta juba varemgi öeldut.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.